ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2021-10-11T16:11:42+03:00

Υπηρεσίες

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς όμως να αποκλείουμε συνεργασίες και στην υπόλοιπη Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου στον τομέα του σχεδιασμού και της διαχείρισης κτιριακών έργων. Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και στοχεύουμε στην παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, δίνοντας λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές σας ανάγκες!

Εξοικονομώ Αυτονομώ

Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι δεν αφορά απλά στην Ενεργειακή Αναβάθμιση του ακινήτου σας αλλά στην αναβάθμιση της δικής σας ποιότητας ζωής αλλά και της οικογένειά σας! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και μαζί να αλλάξουμε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Το γραφείο μας είναι απόλυτα εξειδικευμένο σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επιτυχή ένταξή σας στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι»! Έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία πλήθος έργων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Πελοποννήσου, με τον κύκλο μας να διευρύνεται συνεχώς, από την αρχική αίτηση μέχρι και την τελική εκταμίευση! Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του έργου σας, από την αρχή έως το τέλος, σε όλα τα επιμέρους στάδιά του!

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ μπορείτε να τις βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας!

Η/Μ Μελέτες

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών:

 • για την έκδοση οικοδομικής άδειας*,

 • για την κατασκευή εγκαταστάσεων,

 • για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και άδειας λειτουργίας βιοτεχνιών, επαγγελματικών εργαστηρίων, συνεργείων, χώρων συνάθροισης κοινού κ.λπ.,

 • για την έγκριση/ ανανέωση περιβαλλοντικών όρων βιοτεχνιών, επαγγελματικών εργαστηρίων, συνεργείων κ.λπ.,

 • για την οικονομική αξιολόγηση και σύγκριση εγκαταστάσεων και τεχνικών λύσεων.

*Περισσότερο αναλυτικά:

 • Μελέτη ενεργειακής Απόδοσης κατά Κ.ΕΝ.Α.Κ.,

 • Μελέτη Ύδρευσης – Αποχέτευσης,

 • Μελέτη Θέρμανσης – Κλιματισμού – Εξαερισμού,

 • Μελέτη Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης (Ισχυρών και Ασθενών Ρευμάτων),

 • Μελέτη Πυρασφάλειας,

 • Μελέτη Συστημάτων Ασφαλείας – Συναγερμού.

Φωτοβολταϊκά

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία από τις πλέον ευλογημένες περιοχές του πλανήτη μας, τόσο από την πλευρά της προσπίπτουσας ηλιακής ενέργειας όσο και από αυτήν της διαθεσιμότητάς της. Στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας, η ηλιοφάνεια διαρκεί περισσότερες από 2700 ώρες το χρόνο!Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν μια μορφή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μετατρέπουν ένα μέρος της ηλιακής ενέργειας που προσπίπτει σε αυτά σε ηλεκτρική ενέργεια. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση των φ/β συστημάτων, τόσο μεγαλύτερο είναι και το ποσοστό της ηλιακής ενέργειας που μετατρέπεται σε ηλεκτρισμό. Ο συνδυασμός της υψηλής απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων και η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, καθιστούν την χώρα μας ιδανικό τόπο για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

Επενδύοντας σε φωτοβολταϊκά συστήματα αποκτάτε ένα σταθερό κι εγγυημένο εισόδημα για τις προσεχείς δεκαετίες και μάλιστα χωρίς να πρέπει να έχετε απαραίτητα δικό σας κεφάλαιο. Πρόκειται για μια επένδυση με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, μεγάλη διάρκεια ζωής, αθόρυβης λειτουργίας και δυνατότητας επέκτασης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος περιορίζοντας τις εκπομπές CO2 και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τα φωτοβολταϊκά συνεπάγονται σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία. Οφέλη για τον καταναλωτή, για τις αγορές ενέργειας και για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Τα μικρά, ευέλικτα φωτοβλταϊκά συστήματα μπορούν να εφαρμοστούν σε επίπεδο κατοικίας ή εμπορικού κτιρίου βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον!

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία προβάλλει περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και περιορισμού των δαπανών θέρμανσης, κλιματισμού και ηλεκτρισμού. Σας προτείνουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που ταιριάζουν στο κτίριό σας και σας αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Εξοικονομήστε έως και 50% στους λογαριασμούς σας με μελετημένες παρεμβάσεις στο σπίτι, στο διαμέρισμά σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο, γνωρίζοντας από πριν πόσα χρήματα θα εξοικονομείτε! Όλες οι προτάσεις μας συνοδεύονται από κατάλληλη οικονομοτεχνική μελέτη εκπονημένη από τον αρμόδιο μηχανικό.

 • Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργητικής Απόδοσης

 • Παρεμβάσεις στο κέλυφος του κτιρίου
 • Παρεμβάσεις στο σύστημα θέρμανσης/ ψύξης

 • Παρεμβάσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

 • Αποτυπώνουμε το κτίριο που πρόκειται να αναβαθμιστεί ενεργειακά.

 • Εκπονούμε την απαραίτητη ενεργειακή μελέτη και παρουσιάζουμε τις απαιτούμενες ενεργειακές παρεμβάσεις σύμφωνα με αυτήν.

 • Κοστολογούμε τις ενεργειακές παραμβάσεις και παραδίδουμε την οικονομοτεχνική μελέτη.

 • Εκδίδουμε το Ενεργειακό Πιστοποιητικό του κτιρίου.