ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ 2022-12-09T09:57:25+02:00

Καλώς ήρθατε στις Ενεργειακές Λύσεις

Σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στα τεχνικά ζητήματα που σας απασχολούν, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πάντα με τη γνώση και τη σφραγίδα του μηχανικού!

Εμείς.

Μαρία Β. Καλφούντζου

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Ονομάζομαι Μαρία Καλφούντζου και σας καλωσορίζω στις Ενεργειακές Λύσεις!

Η καθημερινότητα όλα αυτά τα χρόνια μας έχει αποδείξει και συνεχίζει να μας αποδεικνύει, ότι όλοι μας, είτε ως ιδιώτες είτε ως επαγγελματίες, χρειαζόμαστε να έχουμε άμεση συνεργασία με έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους μηχανικούς, τους οποίους θα συμβουλευόμαστε σε όλα τα τεχνικά θέματα που ενδεχομένως να μας απασχολούν, προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις και στις αποφάσεις μας. Συνεργαζόμαστε με καταρτισμένους τεχνίτες και επιστήμονες και άλλων κλάδων όπως δικηγόρους και λογιστές προκειμένου να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές.

Λίγα λόγια για μένα:

Κατάγομαι από το Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας και ζω στο Αγρίνιο. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου και αποφοίτησα το 2007. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εγκεκριμένη Ενεργειακή Επιθεωρήτρια Β΄ Τάξης με Αριθμό Μητρώου Επιθεωρητή 8844 και Ενεργειακός Ελεγκτής Α’ Τάξης με Αριθμό Μητρώου Ελεγκτή 1213. Είμαι κάτοχος μελετητικών πτυχίων στις κατηγορίες: “Μελέτες Μηχανολογικές, Ηλεκτρολογικές και Ηλεκτρονικές” (κατηγορία 9) και “Ενεργειακές Μελέτες” (κατηγορία 14).

Εργάζομαι από το 2007 ως ελεύθερη επαγγελματίας με αντικείμενο εργασίας την έκδοση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών στα πλαίσια έκδοσης οικοδομικών αδειών αλλά και στα πλαίσια μελετών εφαρμογής, ενεργειακών επιθεωρήσεων στα πλαίσια έκδοσης Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, Προγραμμάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας και Ενεργειακής Αναβάθμισης ακινήτων καθώς και μελετών/κατασκευών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και Α.Π.Ε. με πλήθος έργων στο ενεργητικό μου.

Κωνσταντίνος Β. Καλφούντζος

Γεωλόγος MSc

Ο Κωνσταντίνος Β. Καλφούντζος είναι Πτυχιούχος Γεωλόγος, απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με Μεταπτυχιακό στην Θαλάσσια Γεωλογία και Φυσική Ωκεανογραφία και Μεταπτυχιακό στην Κατάλυση και Προστασία Περιβάλλοντος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι μόνιμος συνεργάτης του γραφείου μας και υπεύθυνος της τεχνικής υποστήριξης της επιχείρησης.

Μόνιμοι συνεργάτες μας: