Εξοικονόμηση κατ οίκον και επίδομα στέγασης

/, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/Εξοικονόμηση κατ οίκον και επίδομα στέγασης

Εξοικονόμηση κατ οίκον και επίδομα στέγασης

Εξοικονομώ & Επίδομα στέγασης

Υπάρχει ασυμβίβαστο;

Έ

στω ότι ένας ιδιοκτήτης έχει εγκριθεί από το πρόγραμμα με τα φορολογικά στοιχεία του 2018, έτος κατά το οποίο χρησιμοποιούσε ο ίδιος το ακίνητο ως κύρια κατοικία. Στη συνέχεια και μετά την ένταξή του στο πρόγραμμα, ενοικίασε την κατοικία αυτή και ο ενοικιαστής λαμβάνει επίδομα στέγασης.

Το ερώτημα είναι αν ο ιδιοκτήτης θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα απέναντι στους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος.

Εφόσος ο ιδιοκτήτης ενοικίασε το ακίνητο ΜΕΤΑ την επιτυχή ένταξή του στο πρόγραμμα, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αίτησή του.

*Όλες οι πληροφορίες προέρχονται ύστερα από γραπτή επικοινωνία με το Υπουργείο και σε καμία περίπτωση δεν παραθέτουμε αυθαίρετες απόψεις.

Photo by AbsolutVision on Unsplash

By | 2020-06-03T20:37:16+03:00 3 Ιουνίου, 2020|ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εξοικονόμηση κατ οίκον και επίδομα στέγασης
Η Μαρία Β. Καλφούντζου είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτη του Τμήματος "Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών" της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.