ΕΡΓΑ 2021-10-11T16:25:39+03:00

Έργα

Από το 2008 το τεχνικό μας γραφείο συνεχίζει την ανοδική του πορεία με πλήθος έργων στο ενεργητικό του τόσο στον τομέα των μελετών/ κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων – ενεργειακών επιθεωρήσεων/ αναβαθμίσεων, όσο και στον τομέα των μελετών/ κατασκευών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και Α.Π.Ε..

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

Το γραφείο μας είναι απόλυτα εξειδικευμένο σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξή σας στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»! Έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία πλήθος έργων, από την αρχική αίτηση μέχρι και την τελική εκταμίευση! Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του έργου σας, από την αρχή έως το τέλος, σε όλα τα επιμέρους στάδιά του!

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον μπορείτε να τις βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας!

Η/Μ Μελέτες (ενδεικτικά)

Από το 2008 το γραφείο μας έχει αναλάβει την εκπόνηση των πλήρων ηλεκτρομηχανολογικών μελετών για ένα πλήθος ιδιωτικών έργων όπως κτίρια κατοικιών, οδοντιατρεία, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνεργεία επισκευής και συντήρησης τροχών, κ.λπ., τόσο σε επίπεδο έκδοσης οικοδομικής άδειας ή άδειας λειτουργίας όσο και σε επίπεδο μελετών εφαρμογής. Ακόμη, έχουμε εκπονήσει μελέτες για Ανανέωση Περιβαλλοντικών Όρων πρατηρίων καυσίμων αλλά και μηχανολογικές μελέτες οχημάτων (άδειες ρυμούλκησης, σχέδια οχημάτων, δηλώσεις κινητήρων, κατανομή φορτίου σους άξονες σε επικαθήμενα/ρυμουλκούμενα οχήματα, φόρτιση πείρου, ανυψωτικά μηχανήματα, υδραυλικές πόρτες).

Το 2018 επεκτείναμε την δραστηριότητά μας στον Ν. Αττικής και έχουμε συμμετάσχει στην εκπόνηση μελετών ΚΕΝΑΚ, Πυροπροστασίας, Ύδρευσης/Αποχέτευσης και Κλιματισμού – Εξαερισμού, για ένα πλήθος ιδιωτικών έργων όπως κτίρια κατοικιών, κτίρια γραφείων, καταστημάτων, μονάδων προσωρινής διαμονής (από μικρές μονάδες ενοικιαζόμενων δωματίων έως μεγάλα ξενοδοχεία ετήσιας λειτουργίας) κ.ά.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία με σταθερά βήματα, επενδύοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης!

Φωτοβολταϊκά (ενδεικτικά)

Επίβλεψη φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 507kWp στην περιοχή Χαλιάδες του Δ. Αγρινίου.

Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών διασυνδεδεμένων στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης του ΔΕΔΔΗΕ ισχύος έως 100kWp. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

φβ σταθμός ισχύος 99,36kW σε έδαφος στο Δ.Δ. Σκουρτούς Δ. Αστακού,
φβ σταθμός ισχύος 9,975kW σε δώμα οικίας στο Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,635kW σε δώμα και στέγη οικίας στον Δ. Αστακού,
φβ σταθμός ισχύος 9,87kW σε δώμα οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,87kW σε στέγη και στέγαστρο οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,975kW σε δώμα οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,76kW σε δώμα οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 7,99kW σε στέγη οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,87kW σε δώμα οικίας στον Δ. Μεσολογγίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,87kW σε στέγαστρο οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη οικίας στον Δ. Αστακού,
φβ σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 9,87kW σε δώμα οικίας στον Δ. Αγρινίου,
φβ σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη και στέγαστρο οικίας στον Δ. Αιτωλικού,
φβ σταθμός ισχύος 10kW σε δώμα οικίας στον Δ. Αγρινίου.